Zonterapi / Reflexologi

 

 

3D - Zonterapi/Reflexologi är en modernare zonterapibehandling med behagligare handgreppsteknik utvecklad av Henrik Hellberg (https://teamhellbergzonterapi.com).

 I foten finns hela kroppen representerad, liksom i övriga delar av kroppen, och den är ett fantastiskt redskap för att finna obalanser och återställa hälsan i kropp och själ.

 Genom att noga söka igenom hela fotens zonsystem kan man konstatera var olika obalanser finns. När man vid behandling känner smärta på en punkt eller zon, så visar det på en obalans i motsvarande organ eller kroppsdel. Energin är blockerad och obalans i energisystemet uppstår.

 

Strykningsterapi är en kraftfull metod som innehåller en kombination av meridianmassage längs akupunkturkanalerna plus en specialmassage mot benhinnor i fot och underben. Terapin lyfter upp livskraften och är ett lämpligt verktyg när man kört fast i sin vardag och vill komma vidare på vägen. Det är en terapi som också är utvecklad av Henrik Hellberg, denna gång tillsammans med hans fru Lena Hellberg. Den jobbar lite mer på det bioenergetiska planet för att höja upp grundenergin i kroppen och används ofta de första inledande behandlingarna innan man övergår till zonterapi. Vid kraftig medicinering, låg vitalitet, dålig kondition, oklara diagnoser, när det emotionella ligger iförgrunden m.fl. orsaker så är strykningsterapi mycket verkningsfullt och svarar snabbt med fina resultat. Den upplevs ofta som en mycket skön och avslappnande terapi

 Man jobbar i denna terapi med flera olika tekniker, huvudterapin är fjäderlätta strykningar längs de olika meridianerna på fot och underben. Detta för att få igång kroppens livskraftsenergi och få den att flyta jämnt och välbalanserat. Genom att öka energin i kropp och själ så löser man ofta upp gamla kroniska åkommor där man suttit fast länge och stagnationer har bildats.

 

Öronakupunktur leder ofta till snabb lindring. Örats zonsystem används över hela världen i ett brett symtomregister. Man kan komplettera zonterapi med öronakupunktur med eller utan nålar för effektivare behandling. Till exempel används NADA behandlingen effektivt för ångest och  sömnproblem sedan många år tillbaka

 

 

Ej avbokad tid 24 timmar innan behandling debiteras med fullt pris

BOKA DIREKT

Välj önskad behandling och boka din tid direkt hos Boka Direkt

Fothälsan Lena Bloom

är medlem i Svenska Fotterapeuter

TRYGGT!

Fothälsan har behandlingsförsäkring

KONTAKT

Fothälsan Lena Bloom

Tel: 072- 221 36 99

 

lena@lenasfothalsa.se

Copyright © Fothälsan Lena Bloom. Alla rättigheter reserverade. Producerad av IN VISION